Stor Kinesisk Buffet

Er du til en autentisk velsmagende buffet? Så skal du helt bestemt vælge os. Vi tilbyder en stor kinesisk buffet med et twist! Du har mulighed for at vælge mellem Sushi, Mongolian Barbecue, kinesiske retter, is, kaffe og te m.m.

Buffet priser

138 kr

Børn under 4 år

Gratis

Børn under 4-11 år

Halv pris

Fødselsdagstilbud

1 kr

*Gælder kun ved bestilling af minimum buffet til 4 personer

20 forskellige varme retter!

Vores buffet består af over 20 forskellige varme retter.
Udover det, byder vi på fri is fra vores isbar samt kaffe og te.

Dagens Suppe

Vi skifter løbende vores supper, for at skabe en varieret buffet for vores gæster. Vi har tidligere haft hønsesuppe, pekingssuppe, tomatsuppe karrysuppe og meget mere!

billede af Kinesisk Peking suppe

Mongolian barbecue

Mongolian barbecue er stegt mad på vores åbne grill. Du vælger selv hvilket tilbehør der skal være på din tallerken. Du kan få oksekød, svinekød, seafood mix, lammekød, kylling, bacon, ingefær, hjemmelavet sovs, stærk, barbecue sovs, soya, hvidløg. Vi skifter jævntligt tilbehøret. For os er det vigtigt at være nyskabende og skabe en oplevelse for vores gæster, gang på gang. 

billde af mongolian barbeque

Stor Kinesisk Buffet

Stor kinesisk buffet der helt sikkert vil falde i din smag! Vi har mange forskellige retter du kan vælge i mellem. Har du foreslag til, hvad vi kan tilføje til buffeten, så er du mere end velkommen til at fortælle os det.

Nogle af retterne er f.eks. kartofler, forårsruller, kapperuller, reje kugler, andesteg, pommes frites, indbagt kylling, sursød sovs, oksekød i stærk sovs, stegte nudler, kylling i sur sød sovs, stegte ris, kylling i karry sovs, stegt blæksprutte, stegte rejer, stegt and, svinemørbrad i koreansk sovs og bønner med bacon. Ikke nok med det, så byder vi også på en lækker salatbar!

billede af kinesisk buffet

Japansk Sushi bar

Elsker du sushi? Vil du have muligheden for at spise løs? Så prøv vores sushi bar. Vi har brugt tid og kræfter på at finde de rette ingredienser, for at skabe de mest velsmagende sushi’er. 

billede af japansk sushi

Dessert - Fri isbar & Kaffe/Te

Hvorfor ikke slutte buffeten af med en lækker dessert? Er du til det varme, så byder vi på kaffe og te. Gå ikke glip af vores forskellige varianter af is og forskellige toppings. Det er en sikker vinder hos børnene. Har du spørgsmål til buffeten eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os via mail eller telefon. Vi ser frem til at se dig.

billede af kaffe og te
billede af lækker is