Hvem er bag restaurant odder?

Restaurant Orient er en kinesisk restaurant beliggende i hjertet af Odder, der drives af et ægtepar med stor passion for det kinesiske køkken. Udover vores store buffet bord, der består af kinesisk mad, hjemmelavede kinaruller og sushi, byder vi også på autentiske kinesiske specialiteter og klassiske retter fra vores menukort. Alle vores retter tilberedes af friske grøntsager og råvarer der krydres med oplevelsesrige ingredienser, således at vores gæster får den rette kinesiske smagsoplevelse. 

Vores oprindelse

Restauranten ejes af Xi Ren Chen Olsen, der har oprindelse fra Kina. Xi Ren Chen Olsen har stor kendskab til den kinesiske kultur og dets køkken, hvor hun har stiftet en restaurant sammen med sin familie i Esbjerg. Derved har hun mange års erfaring indenfor kinesisk mad og restaurationsbranchen, hvor hun nu har valgt at åbne sit eget på den smukke gågade i Odder. 

En restaurant for alle

Restaurant Orient er karakteriserende for at være en restaurant for ALLE! Lokalerne er store og kan rumme op til 125 gæster, hvor selskaber har mulighed for at få deres eget lokale. Derudover er restauranten familievenlig, hvor der er børneretter samt et legerum til de små. Det er vigtigt for os at alle vores gæster får den klassiske kinesiske oplevelse. Derfor serveres vores mad i lækre kinesiske omgivelser bestående af moderne kinesiske møbler, der udstråler kinesisk kultur. 

Hos Restaurant Orient serveres der ikke ikke kun lækker mad, men der er også mulighed for at komme forbi, om det er alene eller i godt selskab, og nyde en kop kaffe i vores hyggelige omgivelser. Ønsker man derimod at nyde maden derhjemme kan man også købe takeaway, der består af en chinabox, hvor du selv vælger størrelse og indhold.

Hvis du ønsker at opleve Kina for en dag, så kom forbi i vores varme omgivelser der byder på autentisk kinesisk kultur. Følg os på vores Facebook-side for at deltage i vores konkurrencer og få en bid af vores specielle Facebook-tilbud. 

Vi glæder os til at servere ægte kinesisk mad for jer hos Restaurant Orient i Odder.